Wednesday, April 13, 2011

Kalaulah boleh kan...

Salam..
warghh,aku ase mengantuk sgt sekarang ni...Nak jer tido tapi apakan daya,esok aku ade 2 test; Physics dan English..Dahlah Physics tu macam hape jer,topik tu lak aku tak berape nak familiar sgt..Actually,physics aku ni Mechanics jer,cam yg aku belajar masa diploma dulu tapi adelah tambahan 2-3 topik...Subjek-subjek camni kena study before subuh,kasi segar,bukak bijik mata..hihihi



Habis je test Physics esok,terus final test BEL...takleh main-main..Dulu boleh la aku amik enteng jer subjek ni sebab senang-senang jer aku leh score*ceh,berlagak giler bunyinye...tapi,BEL kali ini Reading and Critical Thinking...Perghhh,memang kritikal sungguhlah..Kena fikir tahap gaban,nak menjawab pun mmg kena pikir 5-6kali...Yelah,belajar ni makin lama makin susah..kalau makin senang,maknanye bersepah lah graduan2 kat bumi Malaysia ni...hehehe



Emmm,bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah...Inilah lumrah dunia belajar dan sebagai pelajar..iye dak ?? :)
So,satu je jalan nak hilangkan ngantuk ni adalah dgn tgk korean variety shows...yeay yeahhhh!!!
~ngeh3

Oklah,gudbye sumenye... 

LOVE,
ME

2 tukang kepoh terbaek:

nAqUiAh UmAirAh said...

gud lux to both of u guys..:)

SyariNaNa Kataku said...

thanks naq..all the best to u too k :D

My next Birthday...

Lilypie Kids Birthday tickers
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...